Lidmaatschap

Informatie & Aanmelden

Voor slechts € 10,- per jaar is een huishouden al lid van onze vereniging, ongeacht het aantal personen.

Aanmelden als lid kan heel eenvoudig door het invullen van het inschrijfformulier. Wanneer je een bevestiging van het secretariaat hebt ontvangen sta je geregistreerd in ons ledenbestand.

Met het verzenden van deze aanmelding verklaar je kennis te hebben genomen van, en akkoord te zijn met ons “Algemeen Reglement” en onze “Privacy Policy”.

Heb je als betaalmethode gekozen voor automatische incasso? Download dan hier het incassocontract. Dit kun je uitprinten, invullen, ondertekenen en bezorgen bij de penningmeester. Alle gegevens vind je op het contract.
Heb je als betaalmethode gekozen voor handmatige overschrijving? Dan verzoeken wij jou de contributie van € 10,- binnen 14 dagen over te maken op IBAN. NL45RABO0109700619. Vermeld hierbij a.u.b. jouw straat en huisnummer.

Jouw e-mail adres wordt automatisch toegevoegd aan de “Mailing Lijst” van Buurtvereniging Oost. Wanneer je geen mailings meer wil ontvangen kun je je eenvoudig afmelden door een mailtje te sturen aan info[@]buurtoost.nl of door middel van de link onderaan de nieuwsbrief.

 

Privacy

Buurtvereniging Oost hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Buurtvereniging Oost houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In onze Privacy policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

:: Klik hier om onze Privacy Policy te lezen

:: Klik hier om onze Privacy Policy te downloaden

:: Klik hier om onze AVG verklaring te downloaden

 

Aanmeldgegevens

 

Reglement & Privacy

 

Gegevens bewoners

 

Controle